KabarIndonesia

Kirim / Edit Berita
Daftar Jadi Penulis
Harian Online KabarIndonesia

Dari Kita Untuk Kita

Home | Index | Berita | Berita Foto | Top Views | Top Reporter | Berita Redaksi | RSS RSS | Blog | FAQ | Email ke Redaksi
 
BERITA UTAMA
DaerahOperasional Pelabuhan Simanindo Kembali Dibuka dengan Pengoperasian Kapal Ferry dan Kapal Kayu oleh : Danny Melani Butarbutar
07-Jul-2018, 14:45 WIB


 
  KabarIndonesia - Samosir, Sejak peristiwa tenggelamnya kapal kayu KM. Sinar Bangun di perairan Tigaras pada Senin (18/6) Pemerintah telah menghentikan operasional transportasi kapal trayek Simanindo (Samosir) - Tigaras (Simalungun). Hal ini sangat berdampak luas kepada roda perekonomian masyarakat.

Namun,
selengkapnya....


 


 
BERITA PUISI LAINNYA












 
BERITA LAINNYA
 

 

 


 
BERITA LAINNYA
 

 

 

Bubar Riyaya

 
PUISI

Bubar Riyaya
Oleh : Arfi Zahwa Ayuni | 22-Jul-2017, 01:58:38 WIB

Ngger,
Wengiku saiki
Wis ora kaya wengi-wengi kang kepungkur
Amargo anak lan putuku wis padha mungkur
Wis ora ana suaraning bocah jejeritan lan gegojegan
Anane mung aku sing nglangut dewe ning ngemperan

Kloso ning ngarep tv wis tak lunthung rapi
Lodhong-lodhong ning meja ugo wis tak ringkesi
Kahanan riyaya wis katutup wanci
Mulo anak lan putuku wis padha budhal kawit wingi

Wis tak sangokake beras nadyan mung sakgelas
Wis tak sangokake kerupuk nadyan mung secaruk
Wis tak sangokake gedhang nadyan mung saklirang
Sepurane, namung iku sing tak ndue

Ngger,
Omah iki katon sepi sepo tanpo upomo
Aku meneng tanpa kanca kanggo wicara
Kala anak lan putuku padha pamit menyang kutha
Dongaku mugo kabeh ndue lelakon kang ketata

Ngger,
Ora lali panyuwunku marang Gusti kang maha mulya
Mugo slamet rahayu anggonmu makarya
Ananging siji panyuwunku marang sliramu ana ing kutha
Muga sliramu eling ngirimi aku warta.

(*)

 

[Beritahu Teman]  [Print Berita]

Bagikan :   Share 


Komentar & Respon :
Nama
Komentar
Validasi
 


 
  FWD Life Gandeng Special Olympics Indonesia untuk Program Pemberdayaan Penyandang Disabilitas Intelektual di Semarang – PT FWD Life Indonesia (FWD Life), pelopor asuransi jiwa berbasis digital di Indonesia, telah meresmikan kerja sama dengan Special Olympics Indonesia (SOIna) pada 18 April 2018 lalu. Setelah peluncuran kerja sama, FWD Life kemudian menggelar roadshow perdana di Bandung pada
selengkapnya....
 
 

Follow KabarIndonesia on Twitter

 
BERITA LAINNYA
 

 

 

 

 

 

 
Sang Perancang Mode Batik 14 Apr 2018 18:54 WIB


 

 

 

 

 

 

 

  Back to Top   Home |  RSS RSS  
© Copyright 2009 KabarIndonesia