KabarIndonesia

Kirim / Edit Berita
Daftar Jadi Penulis
Harian Online KabarIndonesia

Dari Kita Untuk Kita

Home | Index | Berita | Berita Foto | Top Views | Top Reporter | Berita Redaksi | RSS RSS | Blog | FAQ | Email ke Redaksi
 
 
KabarIndonesia - Tepat 45 tahun lalu, Argopandoyo Tri Hanggono dilahirkan di Kota Jakarta, sebagai anak ketiga dari pasangan W. Sudaryo dan Martha Beetje.

Ayah dua anak ini memiliki ketertarikan pada dunia jurnalistik sejak mengikuti kegiatan penerbitan Warta Yohanes
selengkapnya....


 


 
BERITA PUISI LAINNYA












 
BERITA LAINNYA
 

 

 


 
BERITA LAINNYA
 
"Tangisan" Ridho Irama 12 Okt 2017 10:00 WIB


 

 

Bubar Riyaya

 
PUISI

Bubar Riyaya
Oleh : Arfi Zahwa Ayuni | 22-Jul-2017, 01:58:38 WIB

Ngger,
Wengiku saiki
Wis ora kaya wengi-wengi kang kepungkur
Amargo anak lan putuku wis padha mungkur
Wis ora ana suaraning bocah jejeritan lan gegojegan
Anane mung aku sing nglangut dewe ning ngemperan

Kloso ning ngarep tv wis tak lunthung rapi
Lodhong-lodhong ning meja ugo wis tak ringkesi
Kahanan riyaya wis katutup wanci
Mulo anak lan putuku wis padha budhal kawit wingi

Wis tak sangokake beras nadyan mung sakgelas
Wis tak sangokake kerupuk nadyan mung secaruk
Wis tak sangokake gedhang nadyan mung saklirang
Sepurane, namung iku sing tak ndue

Ngger,
Omah iki katon sepi sepo tanpo upomo
Aku meneng tanpa kanca kanggo wicara
Kala anak lan putuku padha pamit menyang kutha
Dongaku mugo kabeh ndue lelakon kang ketata

Ngger,
Ora lali panyuwunku marang Gusti kang maha mulya
Mugo slamet rahayu anggonmu makarya
Ananging siji panyuwunku marang sliramu ana ing kutha
Muga sliramu eling ngirimi aku warta.

(*)

 

[Beritahu Teman]  [Print Berita]

Bagikan :   Share 


Komentar & Respon :
Nama
Komentar
Validasi
 


 
BERITA FOTO
Pesona Tahun Ketiga Hong Kong Cyclothon 2017oleh : Rohmah Sugiarti
12-Okt-2017, 06:52 WIB


 
  Pesona Tahun Ketiga Hong Kong Cyclothon 2017 Hong Kong Cyclothon kembali di tahun ketiga, tepatnya pada hari Minggu, 8 Oktober kemarin. Diikuti sekitar 5.000 pesepeda dari seluruh pelosok dunia. Tujuh belas tim balap profesional akan berlaga di UCI Asia Tour Class 1.1 Road Race pertama di Hong
selengkapnya....
 
 

Follow KabarIndonesia on Twitter

 
BERITA LAINNYA
 
Danau Toba Bukan Danau Tuba 14 Okt 2017 05:14 WIB


 

 

 

 

 

 
Pimpinan Redaksi HOKI 2017 09 Okt 2017 20:02 WIB


 

 

 

 

 

 

 

  Back to Top   Home |  RSS RSS  
© Copyright 2009 KabarIndonesia